FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about The Tanners
Quiz about The Tanners

The Tanners Trivia Quiz


"Full House" is one of the best put together shows in a long time! Go "Full House"!

A multiple-choice quiz by srosalyn123. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. TV Trivia
  6. »
  7. Television D-G
  8. »
  9. Full House

Author
srosalyn123
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
262,273
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
8814
Awards
Top 35% Quiz
Last 3 plays: Guest 172 (10/10), Guest 97 (8/10), Guest 73 (8/10).
- -
Question 1 of 10
1. In what episode did Kimmy first appear? Hint


Question 2 of 10
2. What was the name of Jesse's hero turtle? Hint


Question 3 of 10
3. What circus character helped deliver a woman's baby, and was the top story on Danny and Becky's, "Wake Up San Francisco"? Hint


Question 4 of 10
4. What was the name of the cat food that Jesse and Joey pitched an idea for in their advertising business? Hint


Question 5 of 10
5. What was the name of Stephanie's friend who got into a car accident? Hint


Question 6 of 10
6. Where was Comet's mom, Minnie, from? Hint


Question 7 of 10
7. What did Kimmy's brother name his car? Hint


Question 8 of 10
8. What were the names of Jesse's parents? Hint


Question 9 of 10
9. What was the name of Michelle's Greek cousin who looked exactly like her? Hint


Question 10 of 10
10. What did Jesse tell Viper to get DJ when they were in the middle of a fight?
Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Jul 06 2024 : Guest 172: 10/10
Jul 03 2024 : Guest 97: 8/10
Jun 16 2024 : Guest 73: 8/10
Jun 10 2024 : Guest 71: 8/10
Jun 08 2024 : Guest 35: 7/10
Jun 07 2024 : Pfox65: 6/10
Jun 03 2024 : Guest 174: 9/10
May 31 2024 : Guest 67: 8/10
May 15 2024 : stephedm: 9/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. In what episode did Kimmy first appear?

Answer: 3rd

Her name was mentioned in the first when DJ was on the phone with her, but she wasn't seen until the third episode. Kimmy is the annoying next door neighbor who Danny wouldn't care if she never came to the house again.
2. What was the name of Jesse's hero turtle?

Answer: Bubba

The turtle stopped Jesse from getting into a motorcycle crash. This is the episode "Return of Grandma", and she is not to happy about the turtle, but more concerned with getting the house in order. The family pulls together to find Bubba, and after do some serious cleaning.
3. What circus character helped deliver a woman's baby, and was the top story on Danny and Becky's, "Wake Up San Francisco"?

Answer: A mime

The mother ended up giving the mime's name to the baby! This was when Rebecca and Jesse were thinking about having another kid, and seeing that adorable baby didn't make it any easier. Of course they decided not to, because twins were enough!
4. What was the name of the cat food that Jesse and Joey pitched an idea for in their advertising business?

Answer: Kitty Krispies

Jesse told Joey no cat costumes, so Joey brought little cat puppets. The company didn't like their idea, and of course Jesse blamed it on Joey. After some fighting and blaming, Jesse and Joey came to a conclusion that they are partners and they need to listen to each other.
5. What was the name of Stephanie's friend who got into a car accident?

Answer: Gia

Stephanie was supposed to be in the car too, but shortly before, DJ forbid her to go because she knew the guys driving, and they weren't exactly Albert Einsteins. Gia and both of the boys got hurt, and DJ covered up for Stephanie and didn't tell her dad that Stephanie was considering going. What a nice sister!
6. Where was Comet's mom, Minnie, from?

Answer: Ohio

Minnie must have traveled a loooonnnngggg way! The Tanners live in California, and Minnie traveled from Ohio. Minnie was first seen eating Joey's sandwich, and before we knew it, she was having babies on Jesse's bed.
7. What did Kimmy's brother name his car?

Answer: Wild Thang

The car's unique name almost made Danny say, "No way!" to a ride in it. It was green and orange and the inside was funky and wild. The girls ended up locking themselves out of it, so they had to walk home.
8. What were the names of Jesse's parents?

Answer: Irene and Nick

Jesse's father, Nick, was the inspiration for their sons name, Nicky. I'll admit that they weren't the happiest couple, but they did love each other, through their hundreds of fights and arguments.
9. What was the name of Michelle's Greek cousin who looked exactly like her?

Answer: Melina

For this episode, they used both Mary-Kate and Ashley. Melina's family came over to visit the Tanner's all the way from Greece. The young teenage boy ended up "marrying" DJ, and Jesse found out that he was "married" too.
10. What did Jesse tell Viper to get DJ when they were in the middle of a fight?

Answer: A stupid gift

He got her a shirt saying, "I'm with Stupid". Of course DJ didn't like it, but with a few helpful words from Jesse, they got back together.
Source: Author srosalyn123

This quiz was reviewed by FunTrivia editor Gamemaster1967 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
7/14/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us