Quiz about MLB Teams And Their Cities
Quiz about MLB Teams And Their Cities

MLB Teams And Their Cities Trivia Quiz


Do you know where every Major League Baseball team played? Then stop reading and take the quiz!

A multiple-choice quiz by kevinl75. Estimated time: 4 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Sports Trivia
  6. »
  7. Baseball

Author
kevinl75
Time
4 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
89,503
Updated
Dec 03 21
# Qns
15
Difficulty
Easy
Avg Score
13 / 15
Plays
3972
Last 3 plays: Guest 107 (14/15), Guest 172 (12/15), Guest 75 (13/15).
This quiz has 2 formats: you can play it as a or as shown below.
Scroll down to the bottom for the answer key.
1. To which city did the Yankees move when they left Baltimore in 1903? Hint

Los Angeles
London
Dallas
New York

2. Which of these teams began playing in Boston in 1907, and was still in that city in the 1990s? Hint

Red Sox
Brewers
Dodgers
Angels

3. The White Sox and the Cubs played in the same city, from the 1900s to the 1990s?

True
False

4. The team that played in Houston, Texas during the 1990s was the ______ ?

Answer: (One Word)
5. Which of these teams played in Canada during the 1980s? Hint

Twins
Mariners
Browns
Blue Jays

6. The Mets and Dodgers were playing on opposite coasts of the United States during the 1970s, 80s and 90s?

True
False

7. If you were watching the Giants play at home in 1958, in which city were you? Hint

Montreal
New York
San Francisco
Buffalo

8. In 1966, the Braves began playing in this city: _______ ?

Answer: (One Word)
9. If you were in California in 1969, how many teams could you go see play? Hint

4
5
2
3

10. This team began playing in Montreal in 1969: the _____ ?

Answer: (One Word)
11. If you found yourself at the Great American Ballpark in Cincinnati, which team would you most likely see there? Hint

Turtles
White Sox
Reds
Indians

12. From 1970, the Brewers and the Orioles played on different coasts of the United States?

True
False

13. Remember the Tigers? Which city did they begin playing in, in 1901?

Answer: ( One Word)
14. In 1891 the the Pirates began playing in what city? Hint

Philadelphia
Pittsburgh
Washington, D.C.
Cleveland

15. Philadelphia is home of the Liberty Bell, the first Continental Congress and what baseball team, in 1945? Hint

Expos
Beanos
Angels
Phillies


(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Quiz Answer Key and Fun Facts
1. To which city did the Yankees move when they left Baltimore in 1903?

Answer: New York

They moved from Baltimore in 1903 and played at Hilltop Park until 1919, and then played at the Polo Grounds until 1923 when they moved into Yankee Stadium

When they move in 1903 they changed their name from Baltimore Orioles to NY Highlanders. Thye became the NY Yankees in 1913.
2. Which of these teams began playing in Boston in 1907, and was still in that city in the 1990s?

Answer: Red Sox

They were previously the Boston Pilgrims. The Boston Red Sox played at Fenway Park.
3. The White Sox and the Cubs played in the same city, from the 1900s to the 1990s?

Answer: True

The White Sox (American League) and Cubs (National League) both played in Chicago.
4. The team that played in Houston, Texas during the 1990s was the ______ ?

Answer: Astros

The Astros played at the Astrodome in Houston, Texas.
5. Which of these teams played in Canada during the 1980s?

Answer: Blue Jays

Did you say Browns? Tsk tsk, the Browns weren't even a baseball team in those 2 decades! The last Browns were the St Lousi Browns, who became the Baltimore Orioles in 1954. The Blue Jays played in Toronto, Canada.
6. The Mets and Dodgers were playing on opposite coasts of the United States during the 1970s, 80s and 90s?

Answer: True

Los Angeles Dodgers (from 1958) and New York Mets (from 1962): the Mets played on the East Coast in New York, while the Dodgers played on the West Coast in Los Angeles.
7. If you were watching the Giants play at home in 1958, in which city were you?

Answer: San Francisco

The Giants played their last game as the New York Giants in 1957.
8. In 1966, the Braves began playing in this city: _______ ?

Answer: Atlanta

The Braves: Atlanta, Georgia.
9. If you were in California in 1969, how many teams could you go see play?

Answer: 5

The Angels (from 1961), San Francisco Giants (from 1958), LA Dodgers (from 1958) , San Diego Padres (from 1969), and the Oakland Athletics (A's) from 1968, all play in California. No wonder states like Oregon get no teams.
10. This team began playing in Montreal in 1969: the _____ ?

Answer: Expos

11. If you found yourself at the Great American Ballpark in Cincinnati, which team would you most likely see there?

Answer: Reds

The Turtles? What was I thinking!?
12. From 1970, the Brewers and the Orioles played on different coasts of the United States?

Answer: False

False! The Orioles began playing in Baltimore in 1954 and the Brewers in Milwaukee from 1970, not a city on a coast ;) Did I trick ya?
13. Remember the Tigers? Which city did they begin playing in, in 1901?

Answer: Detroit

14. In 1891 the the Pirates began playing in what city?

Answer: Pittsburgh

Nope, not Washington, D.C. :(
15. Philadelphia is home of the Liberty Bell, the first Continental Congress and what baseball team, in 1945?

Answer: Phillies

Source: Author kevinl75

This quiz was reviewed by FunTrivia editor gtho4 before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
Most Recent Scores
Nov 23 2022 : Guest 107: 14/15
Nov 20 2022 : Guest 172: 12/15
Nov 18 2022 : Guest 75: 13/15
Nov 16 2022 : Guest 98: 14/15
Nov 10 2022 : Guest 24: 14/15
Nov 08 2022 : Guest 71: 12/15
Oct 28 2022 : Guest 173: 13/15
Oct 28 2022 : 1995Tarpon: 11/15
Oct 01 2022 : Guest 24: 15/15

Score Distribution

quiz
11/26/2022, Copyright 2022 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us