FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about GC Sum YC or Blink
Quiz about GC Sum YC or Blink

GC, Sum, YC, or Blink? Trivia Quiz


These lyrics are from Good Charlotte, Sum 41, Yellowcard, and Blink 182. Can you match the lyrics with the right artist?

A multiple-choice quiz by lauren90punker. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
196,440
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
7 / 10
Plays
1490
Last 3 plays: Guest 104 (2/10), Guest 59 (2/10), Guest 207 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. "I tried to be perfect, but nothing was worth it. Nothing could ever be so bad..." Who is this from? Hint


Question 2 of 10
2. "Here I go, scream my lungs out, and try to get to you, you are my only one..." What band sings this? Hint


Question 3 of 10
3. "The summer air reminds me of, all the seasons of your love, and what it was like when we were together..." Which band sings this? Hint


Question 4 of 10
4. "Please don't remind me, put your past behind me, shines so bright it blinds me, wishing it would end..." Who sings this? Hint


Question 5 of 10
5. Which band was formed first? Hint


Question 6 of 10
6. Which band has twins in it? Hint


Question 7 of 10
7. Which band uses violins? Hint


Question 8 of 10
8. Which band has an album called "Does This Look Infected?"? Hint


Question 9 of 10
9. "Hold On", "Ocean Ave.". These are the names of 2 songs. One is from_____________, the other is from_______________. Hint


Question 10 of 10
10. "Over My Head (Better Off Dead)", "Down". The first song is from______________, the second is from_______________. Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 18 2024 : Guest 104: 2/10
Feb 17 2024 : Guest 59: 2/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 6/10
Jan 11 2024 : Lord_Digby: 9/10
Jan 10 2024 : sg81: 7/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "I tried to be perfect, but nothing was worth it. Nothing could ever be so bad..." Who is this from?

Answer: Sum 41

The members of Sum 41 are Deryck, Cone, Steve, and Dave. These lyrics are from the song "Pieces".
2. "Here I go, scream my lungs out, and try to get to you, you are my only one..." What band sings this?

Answer: Yellowcard

The members of Yellowcard are Ryan, Benjamin, Sean, and Longineu. These lyrics are from the song "Only One".
3. "The summer air reminds me of, all the seasons of your love, and what it was like when we were together..." Which band sings this?

Answer: Good Charlotte

The members of Good Charlotte are Joel, Benji, Billy, Paul, and Chris. These lyrics are from the song "Seasons".
4. "Please don't remind me, put your past behind me, shines so bright it blinds me, wishing it would end..." Who sings this?

Answer: Blink 182

The members of this band are Tom, Mark, and Travis. These lyrics are from the song "Online Songs".
5. Which band was formed first?

Answer: Blink 182

Blink 182 also has the most CD's out (so far there are 6 of them).
6. Which band has twins in it?

Answer: Good Charlotte

Benji and Joel Madden are twins. Benji is 5 mins. older than Joel (3/11/79).
7. Which band uses violins?

Answer: Yellowcard

Usually Sean plays the violin in the band.
8. Which band has an album called "Does This Look Infected?"?

Answer: Sum 41

This CD has cool songs like "Hell Song", "Still Waiting", and "A.N.I.C.".
9. "Hold On", "Ocean Ave.". These are the names of 2 songs. One is from_____________, the other is from_______________.

Answer: Good Charlotte, Yellowcard

"Hold On" is a song about not committing suicide. "Ocean Ave." is about Ryan missing his old girlfriend because he had to move to California to be in his band. Of course, Blink 182 also have a song named "Hold On", just to make it harder.
10. "Over My Head (Better Off Dead)", "Down". The first song is from______________, the second is from_______________.

Answer: Sum 41, Blink 182

"Over My Head" is about everyone misunderstanding what Deryck said about something (I think...). "Down" is about a boy and a girl in a car after their date while it's raining, and the boy has mixed feelings of happiness, confusion, and sadness.
Source: Author lauren90punker

This quiz was reviewed by FunTrivia editor agony before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
2/24/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us