FREE! Click here to Join FunTrivia. Thousands of games, quizzes, and lots more!
Quiz about Music Mixture 9
Quiz about Music Mixture 9

Music Mixture 9 Trivia Quiz


Welcome to the 9th installment of my series. I will give you a song title, and you provide the artist. Songs and artists range from Rap to Country. Good luck and have fun.

A multiple-choice quiz by KitKat2001. Estimated time: 3 mins.
  1. Home
  2. »
  3. Quizzes
  4. »
  5. Music Trivia
  6. »
  7. Lyrics Mixture
  8. »
  9. Who Sang This

Author
KitKat2001
Time
3 mins
Type
Multiple Choice
Quiz #
144,604
Updated
Dec 03 21
# Qns
10
Difficulty
Average
Avg Score
6 / 10
Plays
647
Last 3 plays: Guest 104 (3/10), Guest 207 (4/10), sg81 (6/10).
- -
Question 1 of 10
1. "P.I.M.P." Hint


Question 2 of 10
2. "Senorita" Hint


Question 3 of 10
3. "Can't Hold Us Down" Hint


Question 4 of 10
4. "St. Anger" Hint


Question 5 of 10
5. "The Road I'm On" Hint


Question 6 of 10
6. "You're Still Here" Hint


Question 7 of 10
7. "Crazy In Love" Hint


Question 8 of 10
8. "My Love Is Like Wo" Hint


Question 9 of 10
9. "Celebrity" Hint


Question 10 of 10
10. "Impatiently Waiting" Hint



(Optional) Create a Free FunTrivia ID to save the points you are about to earn:

arrow Select a User ID:
arrow Choose a Password:
arrow Your Email:




Most Recent Scores
Feb 21 2024 : Guest 104: 3/10
Feb 06 2024 : Guest 207: 4/10
Jan 10 2024 : sg81: 6/10

Score Distribution

quiz
Quiz Answer Key and Fun Facts
1. "P.I.M.P."

Answer: 50 Cent

The video for this song includes a remix featuring Snoop Dogg and G-Unit.
2. "Senorita"

Answer: Justin Timberlake

Justin is spending Summer 2003 touring with Christina Aguilera on the "Justified Stripped Tour".
3. "Can't Hold Us Down"

Answer: Christina Aguilera/Lil Kim

Christina and Lil Kim also collaborated with Pink and Mya on the 2001 remake, "Lady Marmalade".
4. "St. Anger"

Answer: Metallica

This high-energy song can be found on their 2003 release, "St. Anger".
5. "The Road I'm On"

Answer: 3 Doors Down

The video for this song has cameo appearances by professional Nascar drivers Dale Earnhardt Jr. and Tony Stewart.
6. "You're Still Here"

Answer: Faith Hill

This beautiful song is the last track on her 2002 Platinum release, "Cry".
7. "Crazy In Love"

Answer: Beyonce/Jay Z

This is track number 1 on her 2003 debut album, "Dangerously In Love".
8. "My Love Is Like Wo"

Answer: Mya

Her first released single from 2003 album, "Moodring".
9. "Celebrity"

Answer: Brad Paisley

Actors Jim Belushi, Jason Alexander, and William Shatner all star in this video.
10. "Impatiently Waiting"

Answer: 50 Cent/Eminem

This can be found on his 2003 album "Get Rich Or Die Trying".
Source: Author KitKat2001

This quiz was reviewed by FunTrivia editor bullymom before going online.
Any errors found in FunTrivia content are routinely corrected through our feedback system.
3/5/2024, Copyright 2024 FunTrivia, Inc. - Report an Error / Contact Us